Meraija Kerija vakarkleitā brauc ar metro!

foto: Instagram
foto: Instagram

Lieliskās balss īpašniece, amerikāņu dziedātāja Meriaja Kerija (44) uz labdarības vakaru Ņujorkā devās sev neierastā veidā.

Meraija Kerija ir bēdīgi slavena ar saviem dīvas cienīgajiem gājieniem. Reiz viņa nekāpa ārā no limuzīna, līdz pie viesnīcas nebija izrullēts sarkanais paklājs un saliktas sveces. Tas nekas, ka bija pulksten divi naktī. Viņa vizinājās mašīnā pa kvartālu, līdz personāls sarūpēja prasīto. Taču nesen lieliskās balss īpašniece nodemonstrējusi, ka nekas cilvēcīgs viņai nav svešs. Meraija nolēma uz saviesīgu pasākumu doties ar metro. Viņa bija tērpusies garā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu, lielu dekoltē un kājās apāvusi augstpapēžu kurpes. „Es padomāju, ka nemaz neesmu tik ļoti sapucējusies un varu sēsties metro un aizbraukt,” savu izvēli komentējusi Kerija, atzīstot, ka jau ļoti sen nebija braukusi ar sabiedrisko transportu. No nesenā brauciena ar metro dziedātājai palikušas ne tikai atmiņas, bet arī fotogrāfijas, ko dziedātāja publicējusi „Instagram” blogā. Līdz labdarības fonda „Fresh Air” rīkotā pasākuma vietai Meraija nokļuva veiksmīgi un smaidoša pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, pie reizes reklamējot arī savu jauno albumu „Me. I Am Mariah”.

Šis ir jau četrpadsmitais Kerijas albums. Dziedātāja fanus iepriecinājusi ar jaunām dziesmām pēc četru gadu ilga pārtraukuma, ko veltījusi dvīņu – dēla  Morokana un meitas Monro – auklēšanai. Dziesmā, kurai dots nosaukums „Supernatural”, dzirdama arī Meraijas meitiņa, kurai tobrīd bija divarpus gadu. Pēc dvīņu nākšanas pasaulē dziedātājai izdevās atbrīvoties no 31 uzkrātā kilogramiem pateicoties īpašajai „violetajai” diētai. Tas nozīmē, ka vairākas dienas nedēļā, popzvaigzne ēd tikai šādas krāsas produktus. „Trīs dienas nedēļā viņa ēd plūmes, vīnogas un baklažānus, un viņu ļoti apmierina rezultāts,” norādījis kāds dīvas paziņa.


Написать комментарий