Baltijas čempionātā šaušanā iepriecina Vagale

foto: balvi.pilseta24.lv
foto: balvi.pilseta24.lv

No 30. maija līdz 1. jūnijam Rokišķos norisinājās Baltijas valstu čempionāts ložu šaušanā, kurā piedalījās jaunie un pieredzējušie šāvēji no Latvijas, Igaunijas, Somijas un Lietuvas, informē Sporta pārvaldes portāls.

Baltijas kausā medaļas tika dalītas junioru un pieaugušo grupās. Junioriem vecumā līdz 20 gadiem Anete Vagale ieņēma otro vietu šaušanā ar mazkalibra pistoli no 25 metriem. Kvalifikācijā viņa ar 533 punktiem bija ceturtā, savukārt finālā ieguva vēl 10 punktus, kas ļāva pakāpties uz otro vietu.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli no 10 metriem Vagale gan kvalifikāciju, gan finālu noslēdza septītajā pozīcijā. Anna Vojevodska šajā pašā vingrinājumā bija devītā.

Neslikti nostartēja Artjoms Latišenko, kurš pēc astotās vietas pamatturnīrā finālā pakāpās par divām vietām uz augšu – sestā pozīcija.

Pieaugušo konkurencē Artjoms Grigorjevs kvalifikācijā uzrādīja sesto punktu summu, bet finālā roka nodrebēja un sekoja kritums uz 8. vietu. Netālu no fināla palika Vasīlijs Ļeonovs, kuram 11. vieta.


Написать комментарий