Audi Q3 Camping Tent: ceļojumu auto ar telti aizmugurē

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Bieži vien ceļojumā vislielākās problēmas ir tieši ar naktsmājām. Vai nu tās ir pārmērīgi dārgas, vai arī nav pieejamas vispār. It īpaši jau klusā dabas nostūrī.

Audi nebūs pirmais autobūves pārstāvis, kas nolēmis parūpēties par aktīvās atpūtas cienītājiem, tūristiem un ceļotājiem. Atceramies kaut vai veco labo Vokswagen T1 hipiju busiņu ar telti uz jumta. Līdzīgi mēģinājumi bijuši arī citiem automobiļu ražotājiem.

Audi Q3 varētu būt pieejams Camping Tent versijā. Patiesībā jau pašu automobili tas skar pavisam nedaudz. Galvenais akcents tiek likts uz Audi speciāli izstrādātu telti, kuru varot uzstādīt nepilnu septiņu minūšu laikā. Turklāt telti varot uzstādīt gan sasaitē ar automobili, gan savrup no tā.
Lai šādas komplektācijas ceļotāju Audi Q3 kaut nedaudz atšķirtos no parastā modeļa brāļa, šim ir daži dizaina papildinājumi. Tie ir īpaša dizaina vieglmetāla riteņu diski, bagāžas reliņi uz jumta un vēl šādi tādi sīkumi.

Zem motora pārsega tiks noslēpts divu litru četru cilindru turbodīzelis ar 177 zirgspēku jaudu un spēju ieskrieties līdz simtam 8,3 sekundēs. Viss pārējais kā jau jebkuram Audi Q3 modelim.



Написать комментарий