Daugavpils mērs nezina, kādi priekšraksti tika izsniegti Jaunās Forštates tirgum, un vai tie ir izpildīti?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Atbildot uz jautājumu, kādā mērā ir izpildīti priekšraksti, kuri attiecas uz Daugavpils Jaunās Forštates tirgus sakārtošanu, un vai pastāv noteikti termiņi, kad vai nu tiks pabeigti teritorijas sakārtošanas darbi, vai uzbūvēti jauni paviljoni, Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis 12. maija preses konferencē paziņoja:

„Es nevaru pateikt, ko jūs ar to domājat, kad sakāt „visi priekšraksti”. Uz šodienu nekādu JF tirgus darbības pārkāpumu dienas kārtībā nav. Es nezinu, kādu jautājumu jūs pacēlāt. Jārunā par kaut kādiem noteiktiem priekšrakstiem un pasākumiem. Tā es nevaru atbildēt”.

Atzīmēsim, ka pērnā gada oktobrī vicemērs Pēteris Dzalbe paziņoja, ka juridiskā persona priekšrakstus par teritorijas sakārtošanu ir izpildījusi – avārijas būves ir nojauktas, teritorija ir sakārtota un sagatavota būvniecībai, kuras sākuma termiņi nav zināmi. Tomēr runājot par pārējām būvēm, kuras tajā brīdī atradās iepriekšējā stāvoklī, tām ir citi īpašnieki.

Lai uzzinātu, kuri no priekšrakstiem, kurus tirgum deva Pilsētas būvniecības komisija, ir izpildīti, bet, kuri nav izpildīti, portāls Būvniecības departamentam nosūtīs atbilstošu pieprasījumu.


Написать комментарий