Suverenitātes līderis aicina latviešus pasūtīt Eiropu «dirsā"

foto: droplak.ru
foto: droplak.ru

Ja Brisele ar cieņu neattieksies pret Latvijas interesēm, Eiropas Savienību (ES) vajadzētu aizdzīt no mūsu redzesloka, kanāla TV5 debatēs paziņojis partijas "Suverenitāte" saraksta līderis Pāvels Sidorovs.

Pēc viņa domām, Latvijas dalība Eiropas Savienībā ir "brīvprātīga okupācija". Iekļūstot Eiroparlamentā, politiķis uzņemsies mainīt Latvijas un ES savstarpējo komunikācijas veidu.

"Eiropas Savienības dalībvalstu, kurās ir ap 15 miljoni iedzīvotāju un kuru IKP ir zemāks, parlamentiem ir jābūt tiesībām apturēt, organizēt vai atcelt ES doktrīnu, normu, tiesību vai likumu darbības. Tas ļautu izvairīties no totalitāras diktatūras," viņš sacīja.

"Ja mums izdosies panākt šī likuma stāšanos spēkā, mēs pieklājīgi, mutē saglabājot saldo ogu garšu, varēsim pasūtīt ES dirsā," skaidroja Sidorovs.

Viņš norādīja, ka Latvijai ir nepieciešama arī militārā suverenitāte. Pēc viņa teiktā, latviešu armija ir pietiekami efektīva, lai patstāvīgi spētu novērst robežkonfliktu.

"Mūsu profesionālajā armijā ir 5500 cilvēku un vēl 8000 zemessargu. Ja uz robežām būtu militārais konflikts, mūsu armija spētu to nobloķēt. Savukārt, ja notiktu iebrukums, NATO Latviju nodotu pie visiem velniem. Bet ja Latvija iesaistīties pasaules karā un šeit atradīsies NATO bāzes, no valsts paliks pāri tikai pelni. Kā būtu labāk – saglabāt Latvijas tautu vai pārvērst valsti radioaktīvos pelnos, uzstādot pieminekli ar uzrakstu "šeit bija Latvijas tauta?"" jautāja Sidorovs.


Написать комментарий