Daugavpils dome noslēgs līgumu ar konkursa uzvarētāju par atkritumu apsaimniekošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

7. maijā Daugavpils dome saņēma Iepirkumu uzraudzības biroja Iesniegumu izskatīšanas komisijas lēmumu saistībā ar sūdzībām, kuras tika saņemtas par atkritumu apsaimniekošanas konkursa rezultātiem, ziņo pašvaldības portāls.

Birojs nolēma atļaut pasūtītājam, t.i., domei noslēgt līgumu ar noteikto konkursa uzvarētāju, atstājot spēkā Iepirkumu komisijas lēmumu par šā gada 19. februāra konkursa rezultātiem saskaņā, ar kuru par uzvarētāju kļuva SIA „L&T”.

Tuvākajā laikā dome noslēgs līgumu ar konkursa uzvarētāju, kurš turpmāk nodrošinās atkritumu apsaimniekošanu pilsētas teritorijā. Dome sola, ka iedzīvotāji tiks informēti par kārtību, kādā tiks realizēta pāreja pie cita pakalpojumu sniedzēja.

Konkursa gaitā tika saņemtas 6 sūdzības, un tās visas tika noraidītas, ziņo pašvaldība.

Atgādināsim, ka 6. februārī Daugavpils domē tika atvērtas aploksnes ar piedāvājumiem, kuri tika iesniegti 11. oktobra izsludinātā konkursa ietvaros par atkritumu apsaimniekošanu pilsētas administratīvajā teritorijā. Savus piedāvājumus konkursam iesniedza 5 pretendenti. Zemāko cenu par 1 kubikmetra atkritumu izvešanu piedāvāja SIA „L&T” (Rīga) – 7,31 eiro bez PVN. Otro zemāko cenu piedāvāja uzņēmums „Vides pakalpojumu grupa” (Rīga) – 7,46 eiro bez PVN. Trešo vietu ieņēma „Spec ATU” (patlaban sniedz šo pakalpojumu) kopā ar „Būvezers” – 8,42 eiro, bet ceturto – „Eco Baltia vide” (Jūrmala) ar piedāvājuma summu 10,39 eiro. Par dārgāko izrādījās municipālā uzņēmuma „Labiekārtošana D” piedāvājums ar summu 11,14 eiro.


Написать комментарий