Basketbols: Daugavpilī norisināsies Latvijas Jaunatnes līgas fināli meitenēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No 2. līdz 4. maijam Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālspēles U14 un U17 grupās meitenēm. Starp kandidātēm uz uzvaru būs arī daugavpilietes, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Latvijas basketbola čempionātos sācies izslēgšanas laiks, kad tiek noskaidroti čempioni un čempiones dažādās vecuma grupās. Šajā nedēļa nogalē divi no finālturnīriem norisināsies Daugavpilī.

No piektdienas līdz pat svētdienai norisināsies spēles U14 vecuma grupā, kur viena no galvenajām favorītēm uz zeltu būs mūsu komanda. Pamatturnīrā daugavpilietes ieņēma otro vietu, kas ļauj cerēt uz labiem panākumiem arī finālā. Sākotnēji astoņas komandas tiks iedalītas divās apakšgrupās pa četri, noskaidrojot četras labākās komandas.

Daugavpils spēlēs vienā grupā ar Liepāju, Rīgas 3. BJSS un Jūrmalu. Pusfināli paredzēti sestdien plkst. 18:00 un 19:20, bet fināls par 1. vietu plkst. 11:30.

Svētdien Daugavpilī tiks noskaidrotas arī labākās U17 čempionāta komandas. Šodien Daugavpils meitenes aizvadīs izšķirošo spēli par tikšanu pusfinālā, izbraukumā tiekoties ar Rīga/TTP-1. Uzvaras gadījumā sestdien mūsu meitenes pusfinālā tiksies ar Rīdzeni (14:00), bet spēles par pirmo un trešo vietu paredzētas svētdien plkst. 13:00 un 14:45.


Написать комментарий