Voločkovai var atņemt mātes tiesības

foto: apocalypse-2012.com
foto: apocalypse-2012.com

Krievijas balerīnai Anastasijai Voločkovai radušās problēmas ar likumu. Viņa tiek vainota prostitūcijā, kā rezultātā viņai var tikt atņemts bērns, ziņo "kasjauns.lv"

Krievijas mediji no tiesībsargājošajām iestādēm noskaidrojuši, ka pret 38 gadus veco Anastasiju Voločkovu ierosināta lieta par nodarbošanos ar prostitūciju. Kaut arī Krievijas likumdošana paredz, ka par seksuālu pakalpojumu sniegšanu par naudu draud administratīvais sods, Voločkovai gaidāmas pamatīgas nepatikšanas.

Ja tiesa atzīs viņu vainīgu prostitūcijā, tad Voločkovai ne tikai nāksies atmaksāt "godīgi" nopelnīto naudu, bet arī pierādīt, ka viņas amorālā rīcība neietekmē balerīnas astoņgadīgo meitu - tiesai vajadzēs noskaidrot, vai mātes dzīvesveids neatstāj nelabvēlīgu iespaidu uz meitenes garīgo veselību un morāli. Savukārt, ja tiesa atzīs, ka Voločkovas rīcība kaitē viņas meitai, tad dziedātājai var pat atņemt bērnu aprūpes tiesības.

Pagaidām Voločkova nekādi nav reaģējusi uz izvirzītajām apsūdzībām, lai arī viņai drīzumā jāierodas tiesā. Apsūdzība prostitūcijā balerīnai izvirzīta pēc tam, kad internetā nonāca telefonsaruna, kurā jokdaris viņu izjokoja, piedāvājot viņai naudu par kopā pavadītu nakti. Šajā sarunā bija dzirdams, kā Voločkova aktīvi vienojās ar it kā kāda Krievijas pilsētas mēra pārstāvi par neformālu tikšanos pirtī. Diemžēl balerīna nezināja, ka tiek izjokota un saruna tiek ierakstīta.


Написать комментарий