Daugavpiliešiem ir iespēja iegādāties jaunas automašīnas Volkswagen un uz vietas saņemt kvalitatīvu apkalpošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc divu gadu pārtraukuma Daugavpilī atsāk darbu autocentrs Volkswagen-Auto Welle. Autocentra atklāšanas ceremonija notika ceturtdien, 24.aprīlī.

Pēc VW zīmola vadītāja Baltijas valstīs Māra Jansona vārdiem, autocentra darbības atsākšana saistīta ar automašīnu Volkswagen īpašnieku nepieciešamību saņemt kvalitatīvu apkalpošanu. Patlaban tieši Volkswagen ir kļuvis par līderi autotransporta tirgū, to izvēlas gan privātpersonas, gan juridiskās personas, to izmanto kā komerctransportu.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) statistikas datiem, šā gada pirmajos trīs mēnešos valstī tika reģistrētas vairāk nekā 400 vieglās automašīnas VW. Kopumā Latgalē reģistrēti 24 000 VW automašīnu, 2 000 no tām ir jaunākas par 10 gadiem.

Kompānijas „Auto Welle” valdes loceklis Antons Samburs pastāstīja, ka, rūpējoties par Daugavpils un Latgales klientu ērtībām, tika pieņemts lēmums par jaunās kompānijas – SIA „Auto Welle” dibināšanu un jaunā Volkswagen centra atklāšanu Daugavpilī.

Jaunā autocentra izpilddirektors Staņislavs Rosovskis paskaidroja, ka, neskatoties uz to, ka šī ir jaunā kompānija, tajā strādā pieredzējušie speciālisti, kuri ir kompetenti un zinoši. Autocentra personāls esot izgājis apmācības, tādēļ sniegs kvalitatīvu, profesionālu un kvalificētu apkalpošanu un remontu. Tāpat centrs plāno radīt vēl 30 jaunas darba vietas.

Autocentra salona interjers ir veidots pēc korporatīvajiem standartiem un tā kopējā platība ir teju 1462 kvadrātmetru, no kuriem 520 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 942 – servisam ar vairākām darba vietām, 7 pacēlājiem un Ekspresservisu.

Servisa centrs ir aprīkots ar mūsdienīgu remontam un diagnostikai nepieciešamo aprīkojumu, kas atbilst slavenā vācu koncerna prasībām. Interaktīvās pieņemšanas līnija ļauj sazināties ar servisa konsultantu un uzdot jūs interesējošos jautājumus par automašīnas tehnisko stāvokli. Autosalona Volkswagen klienti un viesi var izmantot komfortablu uzgaidīšanas zonu un lielu autostāvvietu.

Jāatzīmē, ka jaunais autocentrs ir domāts ne tikai Daugavpils, bet visa Latgales reģiona iedzīvotājiem. Pēc A.Sambura vārdiem, jaunā salona cenas būs vietējiem iedzīvotājiem pieejamas. Autocentrā plāno pārdot gan jaunas, gan lietotas automašīnas. Turklāt tās nebūs tikai VW automašīnas, jo autocentrs pieņems arī citu zīmolu lietotas automašīnas labā stāvoklī.

Vārdu sakot, tagad daugavpilieši un Latgales iedzīvotāji varēs saņemt kvalitatīvus pakalpojumus, iegādāties vieglās automašīnas un komercautomašīnas Volkswagen, kā arī sekot šī vācu zīmola jaunumiem. Autocentra oficiālās atklāšanas ceremonijas laikā apmeklētājiem piedāvāja jaunu VW modeli – Polo.

Līdz maija beigām Volkswagen centrs „Auto Welle” piedāvās pircējiem īpašas cenas jaunu automašīnu iegādei, rezerves daļām un servisa pakalpojumiem.

Jaunais autocentrs atrodas 18.novembra ielā 68B.
 



Написать комментарий