Jaunā Daugavpils jaunatnes politikas koncepcija vēl nav nonākusi līdz apstiprināšanai domes sēdē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, martā beidzās darba grupas darba termiņš, kura izstrādāja Daugavpils jaunatnes politikas plānošanas dokumentu. Tādēļ portāls Gorod.lv painteresējās, kad sagatavotais dokuments tiks nodots apstiprināšanai deputātiem.

Vicemērs Jānis Dukšinskis, atbildot uz šo jautājumu, paziņoja: „Jā, termiņš ir beidzies, mēs devām iespēju apspriest to darbu, kuru ir paveikusi darba grupa, struktūras izmaiņu realizācijas iespēju. Tāpat jaunatnes departaments šobrīd ir pasūtījis pētījumu, kuram, iespējams, saņemsim naudu. Tuvākajā laikā, iespējams, gala darbs tiks nodots izskatīšanai komitejas sēdē”.

Runājot par to, vai tas nozīmē, ka darba grupa vēl turpina savu darbu, J. Dukšinskis piebilda: „Nē, viņi savu darbu ir paveikuši, iesnieguši dokumentu apspriešanai un tālāk komiteja risina jautājumu, kādā veidā un ko darīt”.

Atzīmēsim, ka saskaņā ar iepriekš sniegto domes informāciju darba grupas Jurija Zaiceva vadībā, kura nodarbojās ar jaunatnes politikas jautājumiem, darba algas fonds decembrī sastādīja Ls 629,20 (895,27 eiro), janvārī – 1340,28 eiro, bet februārī – 1552,44 eiro. Datu par martu portāla rīcībā nav.


Написать комментарий