Ministre uzskata Daugavpili par vienu no piemērotākajām vietām jauna cietuma būvniecībai 4

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, aizvadītās nedēļas izskaņā Daugavpilī darba vizītē bija ieradusies LR tieslietu ministre Baiba Broka.

Pārbaudījusi minētās ministrijas pārziņā esošās instances – gan tiesu, gan cietumu, viņa tikās ar Daugavpils pilsētas vadību, deputātiem un vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Pēc B.Brokas domām, visas iestādes darbojas ļoti kvalitatīvi, to darbinieki ir īsti profesionāli, strādā atbildīgi un demonstrē īstu patriotismu.
Tāpat tieslietu ministre paziņoja, ka pēdējā laikā tiek runāts par dažu jaunu cietumu būvniecību mūsu valstī. Vienu no tiem plāno būvēt tieši Daugavpilī, kura, pēc ministres domām, ir viena no tam piemērotākajām vietām.

Pēc ministres B.Brokas vārdiem, laika jaunu mūsdienīgu cietumu būvniecības vietu izvēlei nav daudz. Jau otrdien, 15.aprīlī, valdības sēdē tiks skatīts jautājums par iespējamu līguma slēgšanu ar igauņu partneriem, kuriem šajā ziņā ir bagāta pieredze.

B.Broka paskaidroja, ka Igaunijā esot uzcelti divi mūsdienīgi cietumi, trešo plāno būvēt Tallinā, tādēļ kaimiņu pieredze mums ļoti noderētu.
Cietumu būvniecības vietas vēl tiks apspriestas, patlaban tiek uzskatīts, ka jauni cietumi varētu tikt uzcelti Rīgā, Daugavpilī un citās pilsētās. Tieslietu ministre uzsvēra, ka minētais jautājums jāizlemj ātri.


Написать комментарий

Tā kā cietumos krievvalodīgo ir ļoti daudz un arī Daugavpilī viņu ir ļoti daudz, tad domāju, ka tiešām laba vieta. Nebūs tālu jāved!

Jaa, idela vieta zeku izmitinassanaij, ideaala :))

Kāpēc coetumi jābunē,..............leilpilsētās Zeki taču uz teātriem kino,operām neiet ?????????????????????? tie j'būvē jābūvē klaj.;a laukā,kūdras purvcā,mežmalā..........kā savlaik būvēja lopu kom[pleksus

Nu galu gala labak uzceltu rupnicu,cilvekiem butu darbins!

Написать комментарий