Vairākiem pagastu pārvalžu projektiem nepieciešams Daugavpils novada domes papildfinansējums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika izskatīti trīs jautājumi, kuri bija saistīti ar papildlīdzekļu iedalīšanu iesākto projektu realizēšanai.

Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne paziņoja, ka Naujenes pagasta pārvalde esot griezusies domē ar iesniegumu, kurā lūdz iedalīt 4 282 eiro elektrības tīkla sprieguma maiņas darbu veikšanai Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē „Rūķītis”.

I.Timšāne atzīmēja, ka pašvaldības 2014.gada budžetā minētiem darbiem paredzēti 14 228, 72 eiro, bet AS „Sadales Tīkls” prasa lielāku summu – 18 510, 87 eiro.

Savukārt Biķernieku pagasta pārvaldei projekta realizēšanas turpināšanai nepieciešami 13 695 eiro. Pēc I.Timšānes vārdiem, iepirkums vēl neesot izsludināts, tādēļ jautājums tiks konkretizēts.

Kā arī tika izskatīts jautājums par 1 810 eiro iedalīšanu Vaboles pagasta pārvaldei, kura veikusi iepirkumu par mēbeļu iegādi vidusskolas vajadzībām, bet ieplānoto 5 691,49 eiro vietā viszemākā piedāvātā līgumcena ir 7 504, 21 eiro.

Minētie jautājumi bez priekšlikumiem un iebildumiem tika nodoti izskatīšanai novada domes deputātu sēdē, kas notiks 10.aprīlī.


Написать комментарий