Daugavpils „Jūras Pērles” – artistiskākās un muzikālākās deju festivāla Klaipēdā dalībnieces

foto: deju studija "Jūras pērle"
foto: deju studija "Jūras pērle"

Daugavpilī ceturto gadu sekmīgi darbojas bērnu deju studija „Jūras Pērles”, kuru apmeklē 4-11 gadus vecas meitenes.

Vecāki labprāt pieraksta meitenes šajā studijā, lai viņas pieredzējušo skolotāju vadībā iemācītos sajust ritmu, kustēties plastiski, kļūtu pašpārliecinātākas. Jāatzīmē, meitenēm tas lieliski izdodas.

Neskatoties uz to, ka studijas pārstāves ir ļoti jaunas, viņas aktīvi piedalās dažādos vietējos, reģionālajos un starptautiskajos koncertos, konkursos un festivālos. Viens no deju festivāliem – „Dolphin Cup 2014”- nesen notika Klaipēdā, Lietuvā.

Žūrija atzinīgi novērtēja Daugavpils deju studiju, piešķirot tai festivāla Grand Prix balvu par artistiskumu, muzikalitāti un dejas dažādību.

Pēc studijas vadītājas Arīnas Popovas vārdiem, lai kļūtu par studijas „Jūras Pērles” audzēkni, meitenei nav jābūt apveltītai ar ideālo augumu vai jānodarbojas ar baletu. Galvenais ir liela vēlme dejot. Tāpat jāprot strādāt komandā, kolektīvā, jo studijas repertuārā ir daudz deju, kurās piedalās dažāda vecuma meitenes.

Protams, apmācīt mazus bērnus nav viegli, jo ar viņiem ne tikai desmitiem reižu jāatkārto dažādas kustības, bet arī jānotur viņu uzmanība, taču, spriežot pēc daudzām iegūtām balvām, studijas pedagogiem tas labi izdodas.
 



Написать комментарий