Nodibināta biedrība «Māmiņu klubs «Dagda""

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Uz biedrības pirmo tikšanos bija ieradušās vairākas māmiņas ar bērniem. Klātesošie iepazinās ar Māmiņu kluba dibinātājām Ligitu Nagļu un Tatjanu Mundu, biedrības mērķiem, darbības virzieniem un plānotajām aktivitātēm.

Māmiņu kluba mērķis ir sekmēt bērniem un ģimenēm draudzīgas vides izveidi Dagdas novadā, veicināt sieviešu sociālo un ekonomisko aktivitāti, organizēt izglītojošus sporta, veselību veicinošus, kultūras un izklaides pasākumus bērniem un vecākiem, vēsta Dagdas novada portāls. Tā kā klātesošās māmiņas uzrunāja biedrības dibinātāju mērķi, tad arī visi aizpildīja pieteikuma formu, lai iestātos Māmiņu klubā.

Tā kā Māmiņu klubs darbosies visā Dagdas novada teritorijā, tāpēc tiek aicinātas māmiņas un arī tēti no visiem pagastiem iesaistīties biedrības darbā. L.Nagļa uzsver, ka biedrībā tiek aicināti ne tikai mazu bērnu vecāki, bet arī topošie vecāki, jau lielāku bērnu mammas un tēti, un arī vecvecāki: „Gaidām ciemos ģimenes, esam atvērtas jaunām idejām un ierosinājumiem. Varbūt tieši Tev ir jauna satriecoša doma, ko vēlies īstenot? Ikviena cilvēka idejas un pienesums tiks novērtēts. Tāpēc aicinu iedzīvotājus būt aktīviem, lai uzlabotu mūsu un mūsu bērnu dzīves vidi!”.


Написать комментарий