Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” audzēkņi un pedagogi piedāvā radošo darbu izstādi „Zivs zīmē”

foto: saules.lv
foto: saules.lv

Pavasaris ir atmošanās un spēku atdzimšanas laiks, kas priecē ikvienu no mums.

Dienas kļūst garākas un siltākas, starp mākoņiem arvien biežāk uzspīd saule, putni čivina, cilvēkiem ir labs noskaņojums, kurā viņi dalās ar apkārtējiem.

Klimatiskais pavasaris Daugavpilī iestājies jau sen, gaisa temperatūra ar plusa zīmi bija reģistrēja jau janvārī, bet līdz ar Starptautisko sieviešu dienu iestājušais kalendārais pavasaris dāvāja optimismu un labu noskaņojumu.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” audzēkņi un pedagogi pavasari sagaida ļoti radoši – piedāvā krāsainu izstādi, kuras uzmanības centrā ir...zivis.

Pēc Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” skolotājas Dagnijas Určas vārdiem, šis temats netika izvēlēts nejauši. Kā zināms, zivis ir gan svarīga dabas sastāvdaļa, gan uzturviela mūsu cilvēku dzīvē.

Tāpat marts ir tas mēnesis, kad savas dzimšanas dienas svin tie, kas dzimuši Zivs horoskopā. Saskaņā ar austrumu horoskopu, šie cilvēki ir gudri, viņiem piemīt pašironija, viņi prot novērtēt savas stiprās un vājās puses, ciena draudzību.

Dizaina un mākslas vidusskolas pedagogi un audzēkņi interesentu uzmanībai piedāvās savus radošos darbus, kuri mūsu uzmanību pievērš ūdens tēmai un dažādu sugu un izmēru zivīm.

Pavasarīga izstāde tiks atklāta trešdien, 12.martā, plkst.13:00 Parādes ielā 7, 1.stāvā (Daugavpilī). Izstādi varēs apmeklēt līdz 11.aprīlim.


Написать комментарий