Vēl viena Daugavpils novada pagasta pārvalde izsludināja konkursu uz vadošo amatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 21.februārī, Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka Višķu pagasta pārvalde aicina darbā pagasta pārvaldes sabiedriskā centra vadītāju.

Paziņojumā minēts, ka amata kandidātiem tiek izvirzītas šādas prasības: augstākā humanitārā vai vidēja speciālā izglītība; priekšroka – kultūras nozares vadības speciālistiem ar pieredzi kultūras darba organizēšanā; pieredze  kultūras pasākumu organizēšanā, vadīšanā, pasākumu scenāriju izstrādē.

Nepieciešamas arī zināšanas kultūras darba un finanšu plānošanā, kultūras projektu vadībā;

zināšanas par kultūras darbu un tā attīstības procesiem;

izpratne par kultūras mantojumu un tradīcijām.

Višķu pagasta pārvaldes sabiedriskā centra vadītājam jābūt komunikablam, atbildīgam, jāspēj patstāvīgi organizēt savu darbu, veidot sadarbību ar pagasta iedzīvotājiem un iestādēm;

jābūt apveltītam ar augstu atbildības sajūtu uzticētiem darba pienākumiem; jāizmanto radoša pieeja darbam; teicami jāpārvalda latviešu valoda;

jābūt publiskās/skatuves runas prasmēm; jāprot strādāt ar datoru un kultūras datu bāzēm.

CV un Pieteikuma vēstuli lūdz iesniegt personīgi vai pa pastu pēc adreses:

Skolas iela 17, Špoģi, Višķu pagasts, Daugavpils novads, LV-5481 līdz 2014.gada 03.martam. Tālrunis uzziņām 65425347, 29106122.

Atgādināsim, ka šogad tas nav pirmais Daugavpils novada pagastu pārvalžu izsludinātais konkurss. Medumu pagasta pārvalde bija izsludinājumi konkursu uz Medumu pagasta Kultūras nama vadītāja amatu, kurā uzvarēja jaunā speciāliste Olita Pereca.

Savukārt 11.februārī par konkursu uz kultūras menedžera amatu paziņoja Kalupes pagasta pārvalde.


Написать комментарий