Tūkstoši ticīgo okupēja māju, kurā sāka raudāt Jaunavas Marijas statuja

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Izraēlas pilsētas Maalot Tarshiha iedzīvotāji apgalvo, ka kļuva par īsta brīnuma – eļļaina šķidruma uz Jaunavas Marijas statujas parādīšanās lieciniekiem.

Nesen māja ar raudošo statuju kļuva par tūkstošu ticīgo pielūgšanas vietu. Pēc Izraēlas ģimenes locekļu vārdiem pirms nedēļas viņi pirmo reizi pamanīja brīnumu, kurš nepadodas izskaidrojumam. Viss sākās ar to, ka statujas īpašnieka Usama Huri sieva Amira atnāca mājās un sāka nodarboties ar ikdienas darbiem, kad pēkšņi viņas skatiens pievērsās statujai, kura bija klāta ar nez no kurienes radušos šķidrumu.
Sieviete ar ierastu rokas kustību izslaucīja statueti, tomēr drīzumā eļļainais šķidrums atkal parādījās uz Jaunavas Marijas sejas.

Amira saka, ka notiekošais viņu stipri pārsteidza un nobiedēja, bet tajā brīdī statuja viņu nomierināja, palūdzot nebaidīties, – ziņo fedpost.ru. 
Pēc „sarunas” ar Jaunavu Mariju izraēliete darīja to zināmu saviem kristīgās ģimenes locekļiem, un viņi lūdzās, lai pateiktos par „Dieva zīmes” parādīšanos.

Cenšoties dalīties ar savu prieku, mājas saimnieki pastāstīja par raudošo statuju kaimiņam un uzaicināja viņu uz viesistabu, lai pierādītu savu vārdu patiesumu. Redzētais tā saviļņoja vīrieti, ka viņš sāka zvanīt visām savām paziņām, kā rezultātā ziņa par pārdabisko parādību momentā kļuva zināma sabiedrībai. Drīzumā uz māju ar raudošo statuju devās pirmie svētceļnieki, kuri vēlējās lūgt Dievu pie raudošās Jaunavas Marijas statujas.

Speciālisti, kuri uzzināja par fenomenu, pamatoti pieņēma, ka notikušais radīs nekustamo īpašumu cenu pieaugumu šajā rajonā. Šajā gadījumā visiem darījumu ar nekustamajiem īpašumiem dalībniekiem būs rūpīgi jāizpēta visus variantus ar speciālu programmu palīdzību.

„Pie mums tik tiešām nāk ļoti daudz cilvēku. Tikai pēdējās nedēļas laikā mūs apmeklēja vairāk nekā 2000 cilvēku, – apliecina „raudošās” statujas īpašnieki. – Mēs jau esam nedaudz pieraduši pie notikušā, bet, kad pa Jaunavas Marijas vaigu tek asara, mūs pārņem godbijīgas trīsas”.

Zīmīgi, ka šo rajonu okupējušie svētceļnieki ne tikai lūdzas, bet arī filmē notiekošo ar mobilo telefonu kamerām ar mērķi aiznest sev līdzi daļiņu brīnuma.

Jaunums par raudošo Jaunavu Mariju piesaistīja gan ticīgo, gan skeptiķu uzmanību. Pēdējie jau paziņoja, ka atveidot šādu brīnumu nav grūti, ja nemanāmi izmanto eļļu un pulverizatoru.    


Написать комментарий