Sočos uzstāsies ''Prāta vētra", Vaikule, Naumova, Busulis un citi Latvijas mūziķi

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas populārākā grupa "Prāta vētra" jau pēc dažām dienām 13.februāra vakarā koncertēs uz olimpiskā ciemata lielās skatuves.

Bez "Prāta vētras" Olimpiskajā ciematā varēs iepazīties arī ar citiem Latvijas māksliniekiem. Jau ziņots, ka svētdien tika atklāta mūsu valsts olimpiskās pārstāvniecības mītne Soču olimpiskajās spēlēs -  "Latvijas māja", kas atrodas viesnīcas "Radisson Lazurnaya" Kongresu hallē.

Pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē Latvijai olimpiādes mājvietā ir sava oficiāli neoficiālā vēstniecība, kur satikties sportistiem, līdzjutējiem, uzņēmējiem, mūziķiem, lai kopā svinētu sporta svētkus un popularizētu mūsu valsti.

Valentīndienā, 14.februārī, ar stundu garu romantisku koncertprogrammu  "Latvijas mājā" uzstāsies dziedātāja Marija Naumova. Marijas Naumovas pavadošajā sastāvā Sočos spēlēs labi pazīstami Latvijas mūziķi - Rolands Beļēvičs, Ingus Feldmanis, Norberts Skraucis un Ainis Zavackis. Dziedātāja ar viņiem sadarbojas jau vairāk nekā desmit gadu. Bez tam šeit  uzstāsies arī vēl vairāki citi pazīstami Latvijas mākslinieki - vijolnieks Raimonds Ozols un Intars Busulis, Linda Leen, Aija Andrejeva, Laima Vaikule un grupa "Instrumenti", Kārlis Lācis un citi.

"Latvijas mājā" notiks arī lietišķas tikšanās – to līdzfinansēja Latvijas uzņēmēji, un iespējams, ka šeit tiks noslēgti arī kādi jauni sadarbības līgumi. Būs arī latviešu ēdienu meistarklases un daudzas citas aizraujošas nodarbes, atspoguļojot visu labāko, kas Latvijai piedāvājams.


Написать комментарий