Ceļu satiksmes negadījumi Latgalē ar cietušajiem un bojā gājušajiem 1

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē pavisam bija reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi – no tiem 7 negadījumi ar cietušajiem vai bojā gājušajiem cilvēkiem.

Rēzeknes iecirknī reģistrēti 4 CSNg, Krāslavas iecirknī – 2 (viens bojā gājušais), bet Balvu iecirknī 1 traģisks negadījums, kurā gāja bojā trīs cilvēki.

Krāslava

7.februārī ap 22:00 Robežnieku pagastā automašīnas Mitsubishi 1993.gadā dzimis vadītājs, nesavaldot transportlīdzekli, nobrauca no grunts ceļa, sāka kūleņot un apgāzās. Negadījuma rezultātā vadītājs gāja bojā, bet 1996.gadā dzimusī pasažiere ar dažādiem sasitumiem nogādāta slimnīcā. Policijā uzsākts kriminālprocess, notiek negadījuma izmeklēšana.

8.februārī ap 10:40 Kalniešu pagastā uz šosejas notika divu automašīnu sadursme – 1970.gadā dzimis Mercedes vadītājs nesavaldīja spēkrata stūri, kā rezultātā sadūrās ar pretī braucošo Toyota. Negadījumā dažādas traumas guva Toyota 1966.gadā dzimis vadītājs un arī pats Mercedes vadītājs. Vēl Toyotā atradās četrus gadus vecs zēns, taču par laimi viņš guva tika vienu sasitumu.

Rēzekne

7.februārī ap 9:43 Rēzeknē, Dārzu ielā 1970.gadā dzimis velosipēda vadītājs strauji veica kreiso pagriezienu, iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar transportlīdzekli. Velosipēdists guva kājas lūzumu un tika nogādāts slimnīcā.

Tajā pat dienā ap 14:30 Maltas pagasta Maltā ceļu nesadalīja automašīna Opel un smagā Volvo. Negadījumā cieta divi Opeļa pasažieri, 1976.gadā dzimis vīrietis un 1941.gadā dzimusī sieviete, kuri ar galvas traumām nogādāti slimnīcā. Policija skaidro notikuma apstākļus.

Balvi

Traģiskais negadījums notika 8.februārī Bērzkalnes pagastā autoceļā Balvi-Viļaka, kur notika VW un Land Rover sadursme – 1968.gadā dzimusī sieviete netika galā ar automašīnas VW vadību, kurai uz slidenā ceļa sākās sānslīde, kā rezultātā notika negadījums, kurā gāja bojā VW vadītājas un divi viņas bērni, 1992.gadā dzimis jaunietis un 2000.gadā dzimusī meitene. Policijā ir uzsākts kriminālprocess, notiek negadījuma izmeklēšanu un visu apstākļu noskaidrošana. 

Jāpiebilst, ka lielāka daļa augstākminēto negadījumu notika slidena ceļa dēļ. Nedēļas nogalē daudzviet Latgalē bija apledojuši ceļi, kas arī izraisīja tik lielu negadījumu skaitu, kurā cieta un arī gāja bojā cilvēki.
 


Написать комментарий

Atlaist to slepkavu Kazinovski un Boldānu veco kraki un zagli jau tā piebāzuši kabatas ka vairs nevar pat nokaisīt ceļus,sukas tādi.....