Daugavpilī parādīsies pasākumu afišas: uzņēmējus reklamēs bezmaksas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Dažos pilsētas plašsaziņas līdzekļos tika publicēta informācija par to, ka Daugavpils pilsētas pašvaldība pilsētas ielās izvietos pasākumu afišas, turklāt tika ziņots, ka informācijai par visiem sporta pasākumiem vietas varētu nepietikt, toties uz afišām tiks izvietota informācija par komercpersonu pasākumiem.

Tiekoties ar pilsētas domes vadību, portāls Gorod.lv uzdeva jautājumus par to, kāda firma nodarbosies ar afišu iespiešanu, cik tas maksās pilsētas domei un cik uzņēmējiem maksās savu pasākumu reklamēšana.

Pilsētas mērs jautājumus pāradresēja Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājai Inesei Andiņai, kura paziņoja, ka notiks cenu aptauja, kuras gaitā tiks izvēlēta firma, kura nodarbosies ar afišu iespiešanu. Pēc I.Andiņas vārdiem, Dome pagaidām neplāno uzņēmēju pasākumus reklamēt par maksu.

Rekomendāciju par pasākumu afišu iespiešanu un izvietošanu pilsētā izteica darba grupa, kuras priekšsēdētājs ir Daugavpils pilsētas domes deputāts Aivars Broks (Latgales partija). Saskaņā ar Jāņa Lāčplēša rīkojumu līdz katra mēneša 15.datumam pašvaldības iestādes iesniegs informāciju par nākamajā mēnesī gaidāmajiem pasākumiem, kura tiks publicēta uz afišām.

Afišas, kurās būs informācija par pasākumiem februārī, tiks izvietotas tramvaju pieturās, nākotnē plānots veidot arī bukletus.

Jāpiebilst, ka portāls Gorod.lv ap desmit gadiem piedāvā saviem lasītājiem sadaļu „Afiša”. Tāpat pašvaldībai ir sava mājas lapa, kurā iedzīvotāji un pilsētas viesi teorētiski var iepazīties ar informāciju par kultūras pasākumiem. Šajā situācijā jācer, ka afišas un bukleti sasniegs mērķauditoriju, bet uzņēmēji būs apmierināti ar iespēju reklamēt savus pasākumus bezmaksas, t..i, par pašvaldības līdzekļiem.
 


Написать комментарий