J.Lāčplēsis par J.Careva darba grupas rekomendācijām: Netiek uzdots mainīt uzņēmuma vadītāju, tiek ieteikts organizēt konkursu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija), atbildot uz žurnālistu jautājumiem, paziņoja, ka darba grupas Jevgeņija Careva (Alternative) vadībā rekomendāciju vidū neesot ieteikuma mainīt PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāju.

Atbildot uz jautājumu, vai izsludinātais konkurss uz PAS ‘Daugavpils siltumtīkli” vadošo amatu ir saistīts ar rekomendācijām, kuras izstrādāja darba grupa deputāta J.Careva vadībā, pilsētas mērs paziņoja: „Tās ir darba grupas iesniegto rekomendāciju un Domes pieņemtā lēmuma sekas. Šādas procedūras rīkošana tika uzdota”.

Uz jautājumu, vai tas nozīmē, ka tuvākajā laikā PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāju Andreju Kuzņecovu nomainīs kāds cits, pilsētas mērs priecīgi paziņoja: „Nē, mums netika uzdots mainīt uzņēmuma vadītāju, bet organizēt konkursu. Ņemot vērā konkursa rezultātus, vērtēsim kā darbojas uzņēmums un kā labāk organizēt tā darbību”.

Kas tas ir par „vadošo amatu”, uz kuru tika izsludināts konkurss, Domē neprecizēja. Atgādināsim, ka „CV aptauja”, kā to dēvē Domes pārstāvji, notiks līdz 7.februārim.
 


Написать комментарий