Uz Kanādas apsnigušajiem ceļiem ir notikuši desmiti ceļu satiksmes negadījumu, uz vienas šosejas uzreiz „satikās” 47 automašīnas

foto: newsru.com
foto: newsru.com

Kanādā stipro sniegputeņu un apledojuma dēļ ir notikušas desmitiem avāriju. Vislielākais ceļu satiksmes negadījums ir atzīmēts Sentadelas pilsētas rajonā, kur uz 15. šosejas sadūrās uzreiz 47 automobiļi.

Pēc policistu vārdiem traumas ir guvuši 64 cilvēki, no kuriem 7 atrodas smagā stāvoklī. Lai atbrīvotu 33 cilvēkus no sakropļotajiem automobiļiem, glābējiem nācās izmantot speciālas ierīces metāla griešanai. Visas 27. janvāra dienas garumā kustība trasē bija slēgta, ziņo CBC.

Vēl viens liels satiksmes negadījums ar 30 automobiļu piedalīšanos notika uz šīs pašas trases Mirabellas pilsētas tuvumā. Tie, kuri nolēma izmēģināt laimi uz paralēlās 117. šosejas, iestrēga 10 km garā sastrēgumā.

Kustība ir apgrūtināta visā Kvebekas provincē, it īpaši sarežģīta situācija paliek dienvidos un austrumos. Policijas pārstāvji fiksēja teju 100 automobiļu sadursmju. Tāpat ceļu satiksmes negadījumu dēļ vairākas reizes tika slēgti ceļi Monreālas rajonā.

Pēc portāla AccuWeather.com datiem tuvākajās dienās sniega krišana Kvebekas un Monreālas apkārtnē turpināsies.

Atgādināsim, ka Kanāda un ASV ir nonākusi Arktikas sala zonā. Pagājušajā nedēļā ASV lielās snigšanas dēļ tika slēgtas Vašingtonas valdības iestādes, kā arī skolas un ofisi vairākos štatos. Kopumā sinoptiķi solīja Ziemeļamerikai trīs aukstuma viļņus.


Написать комментарий