Daugavpiliešus aicina izteikt viedokli par maksas autostāvvietas ierīkošanu cietoksnī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpilī publiskai apspriešanai tiek nodoti materiāli par būvniecības ieceri „Atklātā autostāvvieta Imperatora ielā 6A, Daugavpilī”.

Būvniecības ieceres ierosinātājs ir privātpersona. Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri līdz 2014.gada 24.februārim apskatāmi Daugavpils pilsētas domes telpās, Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās un Daugavpils pilsētas domes interneta mājas lapā. Būvniecības ieceres prezentācija notiks 2014.gada 13.februārī, plkst.16.30, Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas Pilsētplānošanas un būvniecības departaments jautājumu gatavos izskatīšanai Daugavpils pilsētas domes sēdē. Ja deputāti atbalstīs ieceri, būvniecības ieceres iniciators varēs izstrādāt un apstiprināt autostāvvietas ierīkošanai nepieciešamos dokumentus un sākt darbu veikšanu.

Aptauja notiks līdz 24.februārim, un tās gaitā pilsētniekiem piedāvā atbildēt uz jautājumiem par to, vai viņi atbalsta autostāvvietas būvniecības ieceri, kā autostāvvietas būvniecība varētu ietekmēt pilsētniekus, viņu tiesības un intereses. Respondenti var izteikt arī savus priekšlikumus.

Jāatzīmē, ka tā būs maksas apsargājamā autostāvvieta.


Написать комментарий