Daugavpils pilsētas dome izsludināja CV aptauju AS „Daugavpils siltumtīkli” vadošajam amatam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas dome izsludināja CV aptauju AS „Daugavpils siltumtīkli” vadošajam amatam, kurš netiek precizēts.

Kas tas var būt par amatu, var tikai minēt, jo deputāts Jevgeņijs Carevs, darba grupas, kas pārbaudīja iestādes darbību, priekšsēdētājs ziņoja, ka jāizsludina vairāki konkursi uz sabiedrības vadošajiem amatiem. Acīmredzot konkrēts amats netika izvēlēts, un Dome nolēma izmantot kreatīvu pieeju un izsludināt konkursu, nenorādot konkrētu amatu.

Neskatoties uz to, ka amats nav zināms, pretendentam tiek izvirzītas vairākas prasības, tostarp augstākā izglītība, darba pieredze vadošā amatā, darba pieredze  Eiropas projektu organizēšanā/koordinēšanā un vadīšanā, valsts valodas zināšanas atbilstoši C līmeņa 1.pakāpei, iniciatīva, vēlme uzņemties atbildību un sadarbības spējas, analītiskā domāšana, precizitāte, augsta atbildības sajūta, spēja plānot savu un pakļauto darbinieku darbu, strādāt intensīvi un patstāvīgi pieņemt lēmumus.

Jāatzīmē, ka informācijā par konkursu nav iekļauti amata pienākumi, toties norādīts, ka pretendentiem jāiesniedz iestādes darbības attīstības vīzija (stratēģija).

Atgādināsim, ka AS „Daugavpils siltumtīkli” valdes loceklis ir Andrejs Kuzņecovs. Spriežot pēc izsludinātā konkursa, viņš paliks šajā amatā, bet pilsētas vadība paziņos, ka ir izpildījusi darba grupas rekomendācijas, izsludinājusi konkursu (tiesa, uz amatu, kura nav Latvijas profesoru klasifikatorā). Vai pastāv iespēja, ka uzņēmumā parādīsies jauns amats, kura nosaukums vēl tiek formulēts.

Pretendentiem dokumenti jāiesniedz līdz šā gada 7.februārim.
 


Написать комментарий