Daugavpils novada Sociālā dienesta vadītāja: Dienesta darbinieku darba apjoms ar katru gadu arvien pieaug

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sociālās komitejas sēdes gaitā Daugavpils novada domes Sociālā dienesta vadītāja Anna Jegorova komentēja izstrādāto budžeta projektu, pievēršot uzmanību sociālajai jomai.

„Šogad budžets ir ļoti „caurspīdīgs”. Jāsaka, darba grupā sociālie darbinieki palīdzēja rūpīgi izskatīt jautājumu par pabalstiem, centāmies domāt par to, kas nepieciešams mūsu iedzīvotājiem. Daži ierosinājumi tiks ieviesti 2015.gadā, tādēļ šogad veiksim pētījumu, lai to ieviešana būtu iespējama.

Var runāt par nelielu darba algu pieaugumu darbiniekiem, kuri pilda papildus pienākumus un kuriem ir liela slodze – tie ir to pagastu sociālie darbinieki, kuros ir daudz Sociālā dienesta klientu.

Protams, vēlamies palielināt Sociālā dienesta štata vienību skaitu, jo ar katru gadu darba apjoms arvien pieaug, jebkurā gadījumā strādāsim ar to, kas ir, centīsimies, lai mūsu iedzīvotāji būtu apmierināti”, pastāstīja A.Jegorova.

Runājot par summu, kas 2014.gadā būs iedalīta sociālajiem pabalstiem, A.Jegorova atzīmēja, ka Daugavpils novadā iedzīvotāju skaits ar katru gadu samazinās, kā arī to, ka Dienesta galvenais mērķis nav sociālo pabalstu maksāšana, bet optimāla risinājuma meklēšana katra klienta situācijā.


Написать комментарий