Drīz Daugavpils novada domes priekšsēdētāja iedzīvotājus pieņems saskaņā ar citu grafiku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās preses konferences gaitā Daugavpils novada domē vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvji jautāja pašvaldības vadībai, vai tā neplāno grozīt pastāvīgu komiteju un deputātu sēžu rīkošanas kārtību, uz ko mums atbildēja apstiprinoši.

„Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas izbraukuma sēdes divas reizes notika Višķu profesionālajā vidusskolā un Skrudalienā, taču, lai tā būtu pastāvīga prakse, jāatrisina tehniskās dabas jautājumi”, paziņoja Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.

„Manuprāt, dažu jautājumu risināšanai būtu efektīvāk organizēt izbraukuma sēdes. Runājot par deputātu pieņemšanas laiku, jāatzīmē, ka deputāti darbojas aktīvi. Likumdošana paredz, ka deputātam iedzīvotāji jāpieņem reizi divos mēnešos, bet mūsu deputāti ar cilvēkiem tiekas saskaņā ar noteiktu grafiku un šīs tikšanās notiek ik mēnesi”, atzīmēja J.Jalinska.

Zīmīgi, ka pati priekšsēdētāja tuvākajā laikā iedzīvotājus pieņems pēc cita grafika: „Daugavpils novada domes nolikumā drīz tiks pieņemti grozījumi par to, ka priekšsēdētāja tiksies ar iedzīvotājiem gan Domes telpās, gan pagastu pārvaldēs”.

Nobeigumā J.Jalinska atzīmēja, ka Daugavpils novada domes deputāti ir atklāti dialogam un problēmām ar komunikāciju nevajadzētu rasties.


Написать комментарий