Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde atzīst, ka tās mājas lapa jāpārveido

skrinšots
skrinšots

Portāla Gorod.lv lasītāji pievērsa uzmanību tam, ka jaunajā gadā Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes mājas lapā netika ievietota informācija par 2014.gadā gaidāmajiem pasākumiem. 

Mājas lapa arī iepriekš nepriecēja ar interesantu dizainu un jaunu informāciju, bet pirmajās jauna gada dienās tajā informācija vispār netika aktualizēta, tādēļ pilsētniekiem nav iespēju saņemt informāciju par svētku pasākumiem Daugavpilī.

Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska mūsu portālam paskaidroja, ka patlaban tiek strādāts pie mājas lapas pārveidošanas. Pēc viņas vārdiem, tā sen esot novecojusi, daudziem nepatīk tās vizuālais noformējums, tādēļ mājas lapa esot jāpārveido – ar to tuvākajā laikā nodarbosies Daugavpilī pazīstama firma „LatInSoft”. Šobrīd Kultūras pārvalde slēdz sadarbības līgumu ar šo firmu. „Tas aizņems nedaudz laika, bet centīsimies, lai process neieilgtu”, paziņoja E.Kleščinska.

Ar pārveidotās mājas lapas satura aktualizēšanu nodarbosies jauna sabiedrisko attiecību speciāliste Vita Viļevko, kura šajā amatā nomainīja Edvīnu Aksjonovu. 

Cerams, ka līdz ar jaunā speciālista atnākšanu Kultūras pārvaldes mājas lapa tiks atjaunota, „atdzīvosies” un kļūs par interesantu un noderīgu vietni, kurā pilsētnieki varēs saņemt informāciju.

Tikmēr sadaļā „Afiša” rakstīts, ka Daugavpilī neesot gaidāms neviens kultūras pasākums. Ceram, ka tā nav taisnība un mūsu pilsētas kultūras dzīve šogad būs spilgta, daudzveidīga un saistīs ne tikai daugavpiliešus, bet arī citu pilsētu un valstu iedzīvotājus.


Написать комментарий