Municipālā policija cer, ka arī Valsts policija pievērsīs uzmanību Daugavpils «laimīgajam veikalam»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā tiek vēstīts Daugavpils pašvaldības video ziņās, kārtības ievērošanu „laimīgā veikala” rajonā, kurš atrodas Saules un Krāslavas ielu krustojumā, nodrošina Municipālās policijas kājāmgājēju un mobilā patruļa.

Municipālā policija sniedz atbalstu Valsts policijai, ziņo pašvaldība, bet Municipālās policijas Administratīvās nodaļas priekšnieks Jāzeps Ostrovskis ziņo, ka patruļas regulāri piebrauc, un pārkāpumu gadījumos sauc pie atbildības pārkāpējus. J. Ostrovskis pauda arī cerību, ka rajona Valsts policijas iecirkņa policisti arī pievērsīs uzmanību šai problēmai.

„Laimīgajam veikalam” blakus esošo māju iemītnieki ir pārliecināti, ka veikalā pārdod psihotropās vielas, bet pēdējo nedēļu laikā atzīmē, ka kāpņu telpās kārtības ir kļuvis vairāk. Tomēr ar kādu spēku palīdzību? Valsts policijas darbinieki regulāri ziņo par notikušajiem reidiem, šaubīga satura produkcijas atsavināšanu un lietu uzsākšanu. Tāpat arī kustība Stop Drugs periodiski ziņo sabiedrībai par notikušajiem reidiem un veikala pārbaudēm.

Pirmo reizi Daugavpils Municipālā policija paziņoja par savu piedalīšanos šīs problēmas risināšanā. Turklāt pašvaldība ziņoja, ka Municipālās policijas darba efektivitātes paaugstināšanai drīzumā tiks iegādāti jauni automobiļi, kas būtiski samazinās transportlīdzekļu remonta izdevumus un uzlabos struktūras darba efektivitāti. 


Написать комментарий