2013. gada populārākās skaistumkopšanas procedūras

foto: ej.by
foto: ej.by

2013. gads skaistumkopšanas nozarē aizvadīts ar dažādiem jauninājumiem un arvien pārsteidzošākām izskata uzlabošanas metodēm. Tās apkopojis arī "Daily Mail".

Par gada šausminošāko skaistumkopšanas metodei visai pamatoti pasludināta "Vampīra maska" jeb paša pacienta asiņu injicēšana sejā, ko publiski nodemonstrējusi Kima Kardašjana, metodei attiecīgi piedzīvojot milzu popularitātes vilni.

Tāpat arvien iecienītākas kļūst dažādas manipulācijas pret ādas novecošanu, piemēram, filleru ievietošana, lāzerterapijas, ādas savilkšanas procedūras, ka arī radio frekvences izmantošanas manipulācijas, kas ādas toni padara vienmērīgāku, likvidējot grumbiņas un citus vizuālus defektus.

Savu popularitāti nav zaudējusi arī pacienta tauku injicēšana dažādās ķermeņa daļās, kā arī visai pretrunīgi vērtētu masku un ietīšanas procedūru izmantošana. To biežāk izmantotās sastāvdaļas – placenta un asins plazma, kas veicina kolagēna izstrādāšanos un atjauno ādas virskārtu.

Savukārt par nākamā gada populārāko sejas ādas uzlabošanas procedūru prognozēta ultraskaņas izmantošana, kas liek ādai savilkties un kļūt elastīgākai, neizmantojot ķirurģisku iejaukšanos.

Tiesa, par arvien modernākajām metodēm noraizējušies ir mediķi, uzsverot, ka to ietekme uz pacientu veselību nav pilnība izpētīta un var radīt nopietnus kaitējumus.


Написать комментарий