“Sochin karate klub” sportisti apkopoja 2013.gada rezultātus

foto: Sergejs Ivaņko
foto: Sergejs Ivaņko

19.decembrī „Sochin karate klub” kluba audzēkņi nokārtoja eksāmenus un apkopoja 2013.gada rezultātus, portālam Gorod.lv paziņoja kluba vadītājs Sergejs Ivaņko.

„Eksāmenus kārtoja gandrīz visi skolēni, no baltās līdz brūnai jostai. Skolēni lieliski tika galā ar sitienu tehniku, kata izpildi, papildus fizisko slodzi, izturības pārbaudi.

Daudz trenējāmies, tādēļ eksāmenā visi parādīja labu izstiepšanu un špagatu. Daži kluba audzēkņi parādīja tik labu tehniku, ka ieguva tiesības saņemt rangu, kas pagaidām viņiem nepienācās.

Eksāmenu rezultātā 9 skolēni saņēma Budo pasi – dokumentu, kas satur informāciju par sacensībām, eksāmeniem un semināriem.

Šogad tika paveikts ļoti daudz – kluba dalībnieki izcīnīja 10 Pasaules čempionātu čempionu, vicečempionu un laureātu titulus. It īpaši veiksmīgi uzstājās Nikolajs Romancevičs, Armands Grosbergs, Tatjana Raka, Alīse Ivaņko, kuri čempionātos izcīnīja pirmās vietas. Ļoti labi uzstājās arī Santa Reva, Juliana Daukšte, Arnolds Samijlovskis, Deniss Kuranovs, Aleksandra Lebedeka.

Rīgas čempionātā labi uzstājās Deniss Kuranovs un Egita Dobrovoļska. Starptautiskajā turnīrā „Fudzi Cup” sevi parādīja Oļegs Labuts un nākamā karatē zvaigzne Violeta Kreipāne. Prestižā turnīrā Kauņā lieliski uzstājās Emīls Mihejevs (1.vieta) un citi kluba sportisti.

Visi „Sochin karate klub” audzēkņi saņēma pelnītus kausus un medaļas.

Neskatoties uz gaidāmajiem svētkiem, kluba audzēkņi gatavojas starptautiskajam turnīram „Samurai Cup”, kas 18.janvārī notiks Madonā. Kluba pārstāvju treniņi notiks 12.vidusskolas renovētajā sporta zāle un Krievu vidusskolas-liceja sporta zālē.

Tāpat viņi sāk gatavoties Latvijas karatē čempionātam, kas 2014.gada 1.februārī notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā. Tajā piedalīsies komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, iespējams, no Polijas un Baltkrievijas.

„Sochin karate klub” sirsnīgi sveic pilsētniekus, sportistu vecākus un audzēkņus Ziemassvētkos un Jaunajā gadā un novēl panākumus un veiksmi”, pastāstīja S.Ivaņko. 



Написать комментарий