Jēkabpils Domes sēdē piešķir finansējumu dažādām aktivitātēm

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Jēkabpils pilsētas domes sēdē 19.decembrī deputāti atbalstīja lēmumu piešķirt ukraiņu kultūrizglītojošai biedrībai „JAVIR” 150,00 latus Jeruzalemes svētās uguns nodošanas pasākuma rīkošanai šī gada 21.decembrī Jēkabpils 2.vidusskolā, informē Jēkabpils pašvaldības portāls.

Vēl domes sēdē deputāti atbalstīja finansējuma piešķiršanu 400 latu apmērā Jauniešu domei, „Ziemassvētku groziņballes” rīkošanai š.g. 21.decembrī Jēkabpils Tautas namā. Domes sēdē tika pieņemts arī lēmums par augstu māksliniecisko kvalitāti un ieguldīto darbu gatavojoties un uzstājoties vairākos Jēkabpils pilsētas mēroga pasākumos (Lāčplēša diena, Valsts policijas 95.gadadiena) apbalvot jauniešu vokālā ansambļa dalībniekus ar dāvanu karti katram dalībniekam.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs domes sēdē informēja, ka šogad dome strādājusi ražīgi, jo notikušas 30 domes sēdes, kurās gada laikā pieņemti 583 lēmumi. Salīdzinoši ar iepriekšējo gadu, šogad pieņemti par 80 lēmumiem vairāk, kas iespējams saistīts ar vairākiem lēmumiem par pāreju no latiem uz eiro.


Написать комментарий