Daugavpils novada iedzīvotāji ar entuziasmu piedalās konkursā-skatē “Ziemassvētki katrā logā”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka ar Daugavpils novada domes rīkojumu tika izsludināts konkurss-skate “Ziemassvētki katrā logā”.

Līdz 17.decembrim visi Daugavpils novada iedzīvotāji varēja izrotāt skolas, Kultūras namus, biedrību ēkas, administratīvās ēkas, muzejus, privātmājas, zemnieku saimniecības un daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas un pieteikties dalībai šajā konkursā.

Daugavpils novada domes galvenā arhitekte Nansija Tamane paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad novada iedzīvotāji visai aktīvi piedalās konkursā-skatē, ir saņemti 33 pieteikumi no skolu, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, pārvaldes ēku, muzeju un Kultūras namu pārstāvjiem.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, no vakardienas īpaša komisija apseko pieteiktos objektus. Pēc N.Tamanes vārdiem, šodien, 18.decembrī, plānot apmeklēt visus konkursa dalībniekus.

„Jāsaka, visi konkursanti ļoti pacentās, noformējumi tiešām ir oriģināli un interesanti, tādēļ noteikt uzvarētāju nebūs vienkārši”, atzīmēja N.Tamane.

Jāpiebilst, ka uzvarētājs būs tikai viens, tomēr katrs no konkursa dalībniekiem saņems dāvanu, konkursa rezultāti tiks paziņoti pēc Jaunā gada.


Написать комментарий