Džastins Bībers paziņoja par karjeras noslēgumu

foto: apelzin.ru
foto: apelzin.ru

Populārais Kanādas dziedātājs Džastins Bībers paziņoja par savas muzikālās karjeras noslēgumu. Pēc 19 gadus vecā mākslinieka vārdiem viņš pametīs skatuvi pēc tam, kad nākamajā nedēļā iznāks viņa jaunais albums Journals.

„Pēc jaunā albuma iznākšanas es tik tiešām aiziešu”, – uzsvēra popdziedātājs intervijā ASV radio stacijai Power 106.

Kanādas zvaigznes paziņojums šokēja viņa cienītājus, atzīmē Daily Mail. Radio raidījuma vadītājs, kurš sarunājās ar dziedātāju, izbrīnā pārjautāja: „Kas?” Tāpat fonā varēja dzirdēt citu programmas dalībnieku izbrīna saucienus pēc Dž. Bībera vārdiem, – vēsta top.rbc.ru.

Dziedātājs paziņoja, ka grib augt kā mākslinieks un vēlas, lai viņa daiļrade nobriestu. Turklāt Džastins atzinās, ka viņu vairs nesaista slava.

Starp citu, pēc citu ārzemju mēdiju datiem jaunais dziedātājs vienkārši pajokoja un patiesībā nedomā pamest skatuvi, jo viņam ir lielas ambīcijas.

Uz šodienu Dž. Bībers ir izlaidis trīs studijas albumus, kuri ieņēma dažādu mūzikas parāžu sarakstu pirmās vietas, un ir pārdevis 15 milj. savu disku kopiju.

2011. gadā dziedātājs ieguva otro vietu apmaksātāko gados jauno slavenību sarakstā pēc Forbes versijas. Tajā pašā gadā viņš kļuva par pirmo izpildītāju pasaulē, kurš savāca You Tube 2 miljardus apskašu. Dž. Bībers ir visjaunākā zvaigzne un viens no 7 muzikantiem, kuri gadā nopelnīja 53 milj. dolāru.


Написать комментарий