Arnolds Švarcenegers savaldzināja nacionālā rodeo fināla cienītājus, jājot pa veikalu ar rotaļu zirdziņu

foto: vk.com
foto: vk.com

Holivudas aktieris un bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers iepriekšējās brīvdienās apmeklēja Nacionālo rodeo finālu Lasvegasā, kur savaldzināja savus cienītājus ar savu draiskulību un brīvo izturēšanos.

Katru gadu Rodeo profesionālā asociācija noslēdz ikgadējo teju 700 sacensību programmu ar Nacionālo rodeo finālu Lasvegasā. Sacensībās piedalās labākie no labākajiem – 15 uzvarētāji, kuri ir ieguvuši naudas balvas 7 galvenajās rodeo kategorijās: uz mustanga bez sedliem, uz apseglota mustanga, uz vērša, vērša ķeršanā ar laso, laso komandu sacensībās, vērša nogāšanā un jāšanā.

Bet, pateicoties Arnolda Švarcenegera pūlēm, šim sarakstam var tikt pievienota jauna rodeo kategorija – jāšana ar bērnu zirdziņiem, – ziņo newsru.com.

Pēc rodeo noskatīšanās 66 gadus vecais aktieris iegāja vietējā veikalā, kur bērnu rotaļu nodaļā negaidīti apsēdās neliela zirdziņa mugurā.

Šī nesteidzīgā rodeo video tika ievietots „dzelzs Arni” kanālā. Tas uzreiz kļuva par YouTube hītu. Diennakts laikā to noskatījās teju 150 tūkst. reižu. Un kaut gan komentāri galvenokārt ir ar humoru, tādi kā „nabaga ponijs”, „zirdziņš ir noguris”, „mini Konans–barbars „Terminators noķēra vīrusu” utt., tomēr tie visi liecina par iecienītā aktiera atbalstu, pat politiskajā karjerā. „Balsojiet par viņu – viņam jākļūst par prezidentu!”, „Arnoldu par prezidentu!”, – aicina daži komentāru autori.

Arī pašam aktierim iepatikās vizināties ar zirdziņu, labpatikā viņš smējās, kaut gan laiku pa laikam ponijs zem viņa iečīkstējās. Viņam apkārt esošie veikala apmeklētāji skaļi smējās un aplaudēja.

Atzīmēsim, ka Konana pieminēšana video komentāros, kuru Arnolds Švarcenegers pagājušā gadsimta 80. gados tēloja filmās „Konans–barbars” un „Konans–postītājs”, nav nejauša. Šajās filmās Švarcenegers parādīja sevi kā brašs jātnieks. Bet pirms gada aktieris paziņoja, ka domā atgriezties pie šī personāža trešajā filmā – „Konana leģenda”. Tādējādi Švarcenegeram nāksies nopietni ķerties pie jāšanas. 


Написать комментарий