Noteikti uzvarētāji konkursā par ūdenssaimniecības attīstību vienā no Maļinovas pagasta ciemiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada oktobra nogalē Maļinovas pagasta pārvalde Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā paziņoja par diviem atklātiem konkursiem - „Ūdenssaimniecības un kanalizācijas sistēmas rekonstrukcija, Zaļumi, Maļinovas pagastā, Daugavpils novadā ” un „Projektēšanas un autoruzraudzības pakalpojumi Daugavpils novada Maļinovas pagasta Maļinovas ciema ūdenssaimniecības attīstībai”.

Par pirmā konkursa uzvarētāju kļuva SIA „Apola – D”, kura apsteidza divus konkurentus un piedāvāja zemāko līgumcenu – 39 750,78 latus nez PVN. Jāatzīmē, ka minētais lēmums attiecas tikai uz darbu veikšanu konkursa I kārtas ietvaros.

Otrajā konkursā - „Projektēšanas un autoruzraudzības pakalpojumi Daugavpils novada Maļinovas pagasta Maļinovas ciema ūdenssaimniecības attīstībai” – uzvarēja firma „Ekolat”, kura piedāvāja līgumcenu 9 470 latu (bez PVN) apmērā.

Atgādināsim, ka darbu veicējam projekta ietvaros būs jāveic urbuma Nr.2 rekonstrukcija, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu demontāža un rekonstrukcija, notekūdeņu attīrīšanas iekārtas demontāža utt.

Tiek plānots, ka minētie darbi tiks izpildīti 16 mēnešu laikā, taču konkursa nolikumā ir norādīts, ka projekta izpildes laiks ir no līguma parakstīšanas dienas līdz 2014.gada 1.jūnijam.


Написать комментарий