Ambeļu Kultūras nama skatuvi un kulises plāno modernizēt

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6. novembrī Ambeļu pagasta pārvalde paziņoja par atklātu konkursu Ambeļu Kultūras nama skatuves iekārtu un kulišu iepirkumam.

Tā, saskaņā ar konkursa nolikumu iepirkums tiek organizēts ELFLA pasākuma „Lauku ekonomikas daudzveidība un dzīves kvalitātes uzlabošana vietējās attīstības teritorijās” ietvaros.

Atgādināsim, ka iepriekš portāls Gorod.lv jau ziņoja par to, ka pēc Ambeļu Kultūras nama vadītājas Ingrīdas Skuteles vārdiem patlaban Kultūras nama skatuve nav pietiekami piemērota, lai uz tās varētu uzstāties, kas izpaužas nepietiekamā apgaismojumā, priekškara trūkumā un citos tehniskos trūkumos. Tādēļ ar projekta „Tradīciju saglabāšana un dabas resursu pilnveidošana to ilgtermiņa izmantošanai” palīdzību šīs problēmas plāno atrisināt.

Jāpiebilst, ka konkursa nolikumā ir norādīts, ka potenciālais pasūtījuma izpildītājs var apskatīt objektu 13. novembrī plkst. 10:00 (Ambeļu Kultūras nams, Parka ielā 3). Savukārt pieteikumus konkursam Ambeļu pagasta pārvalde (Parka ielā 6) pieņems līdz 19. novembra plkst. 10:00.


Написать комментарий