Prigožins ir sašutis par Valērijas uzvedību 1

foto: iphones.ru
foto: iphones.ru

Producents Josifs Prigožins ir sašutis par savas sievas, populārās dziedātājas Valērijas uzvedību.

Māksliniecei pēc divu stundu ilgā koncerta izdevās aiziet uz trenažieru zāli.

Par savu izbrīnu Josifs Prigožins pastāstīja mikroblogā: „Tas ir gals. Cik nerimstoša ir Valērija! Nostāvēt divas stundas uz skatuves Barnaulā un pēc koncerta aizskriet uz fitnesa zāli. Strīdēties nav vērts. Esmu ļoti sašutis. Solīju par to uzrakstīt. Atbilde: jā, lūdzu”, – paziņoja producents. Kā savu vārdu pierādījumu Prigožins publicēja fotogrāfiju, kurā Valērija pozē sporta tērpā uz trenažiera. Turklāt pēc viņa apmierinātā izskata nevar pateikt, ka viņa ir nogurusi.  

Turklāt šis apstāklis lieku reizi demonstrē dziedātājas neatlaidību. Piemēram, nesen Valērija pēc koncerta Veļikije Luki pilsētā aizlidoja uz savu dzimto pilsētu Atkarsku, lai apsveiktu 100 gadu jubilejā savu vecmāmiņu, – vēsta dni.ru.

Atgādināsim, ka svētkus atzīmēja ģimenes lokā dzīvoklī. Kopā ar Valēriju apsveikt vecmāmiņu ieradās Josifs Prigožins un dziedātājas bērni – Artēmijs, Anna un Arsēnijs. Par godu jubilejai Valērija atveda vecmāmiņai greznu ziedu pušķi, kurā atradās 101 roze. Neskatoties uz to, ka līdz ar vecumu vecmāmiņa slikti redz, ar atmiņu viņai viss ir kārtībā: pie svētku galda viņa labprāt nolasīja vairākas fabulas.

Par godu vecmāmiņas jubilejai pie galda atvēra 100 gadus veca vīna pudeli, nolasīja Josifa Kobzona apsveikuma telegrammu, izteica daudz apsveikuma tostu, bet mazmazdēls Arsēnijs pat spēlēja uz vecmāmiņas klavierēm. „Valērijas vecmāmiņas dzimšanas dienā mēs ierodamies katru gadu. Mums tas ir ļoti svarīgi. Visai mūsu ģimenei tā ir diena, kad mēs visi salasāmies kopā: Valērija, bērni, mazbērni un mazmazbērni. Bet tagad iemesls ir vēl svarīgāks – tāda jubileja!”, – vienā no nesenajām intervijām paziņoja Josifs Prigožins.


Написать комментарий

značit nav pīkususj