Jaunie lasītāji tiek aicināti piedalīties radošajā konkursā par godu Jaunbūves bibliotēkas jubilejai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Novembra beigās Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle – Jaunbūves bibliotēka svinēs 60 gadu jubileju.

Lai tie būtu īsti svētki, visi 7-15 gadu veci grāmatu cienītāji tiek aicināti piedalīties radošajā konkursā „Pārsteidz bibliotēku 60-gadu jubilejā…”.

Pēc Jaunbūves bibliotēkas vadītājas Svetlanas Lapānes vārdiem, konkurss norisināsies trijās nominācijās: „Uzraksti veltījumu bibliotēkai”; „Izveido apsveikumu bibliotēkai jubilejā”; „Izgatavo un uzdāvini savu radošo rokdarbu bibliotēkai”. Vārdu sakot, konkursa dalībniekiem ir iespēja radoši izpausties.

Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti ar veicināšanas balvām, visi bibliotēkai uzdāvinātie radošie darbi Jaunbūves bibliotēkā būs apskatāmi līdz šā gada beigām.

Radošie darbi iesniedzami līdz šā gada 20.novembrim. 29.novembrī Jaunbūves bibliotēkā notiks konkursa „Pārsteidz bibliotēku 60-gadu jubilejā…” noslēguma pasākums, uz kuru tiks aicināti konkursa dalībnieki, skolu bibliotekāri un visi interesenti. Pasākuma dalībniekus gaidīs dažādi pārsteigumi un cienasts.

Papildus informāciju par konkursu var iegūt, zvanot pa tālruni 65438173 vai rakstot uz e-pastu svetlana.lapane@lcb.lv. Ar konkursa nolikumu var iepazīties šeit.


Написать комментарий