88% Gorod.lv aptaujāto ir pārliecināti, ka pašvaldībā konkursi uz vadošajiem amatiem nenotiek godīgi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aptauja, kuru nesen veica portāls Gorod.lv parādīja, ka lielākais respondentu skaits uzskata, ka konkursi uz pašvaldības struktūru vadošajiem amatiem nenotiek godīgi.

88% aptaujāto vidū, kuri šaubās par konkursu uz vadošajiem amatiem objektivitāti, 16% domā, ka situācija ar pašvaldības konkursiem ir kļuvusi vēl sliktāka.

5% nespēja izteikt savus uzskatus par šo jautājumu, bet 3% paziņoja, ka pēc viņu domām konkursi notiek godīgi. Un tikai 1% no 390 cilvēkiem, kuri piedalījās aptaujā, paziņoja, ka viņi ir pārliecināti par to, ka konkursi uz vadošajiem amatiem notiek godīgi.

Atgādināsim, ka nepilnu 4 domes jaunā sastāva mēnešu darba laikā mainījās vai tuvākajā laikā mainīsies (ir izsludināti konkursi) vairāku pašvaldības uzņēmumu vadītāji.

Tā, dažādu iemeslu dēļ pēdējo mēnešu laikā mainījās vai mainīsies cilvēki, kuri ieņem vadošus amatus: domes lietu pārvaldniece, Cietokšņa pārvaldnieks, Iekšējā audita dienesta vadītājs, Būvniecības departamenta, uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli”, Daugavpils DzKSU vadītājs, uzņēmuma „Daugavpils ūdens”, uzņēmuma „Labiekārtošana–D”, Daugavpils lidostas, Sociālo lietu pārvaldes, Dzīvnieku patversmes vadītājs


Написать комментарий