Indijā trīs vīrieši izvaroju un sadedzināja 13 gadus vecu meiteni

foto: telegraf.com.ua
foto: telegraf.com.ua

Indijas policisti meklē trīs Utaras Pradešas štata iedzīvotājus, kurus tur aizdomās par skolnieces grupveida izvarošanu un zvērīgu nogalināšanu.

Par noziedznieku upuri kļuva 8. klases skolniece. Izrēķināšanās notika otrdienas vakarā apdzīvotās vietas Sirsa–Kalāras rajonā netālu no Orai pilsētas, raksta NEWSrucom ar atsauci uz The Times of India. 13 gadus vecā meitene kopā ar vecāko māsu bija aizgājusi uz fermu, bet atpakaļceļā meitenēm uzbruka vietējais huligāns Rams Bahadurs un divi viņa rokaspuiši.  

Noziedznieki aizveda jaunāko māsu uz nomaļu vietu un izvaroja. Izvarotā skolniece pateica, ka par šo noziegumu pastāstīs ciemata iedzīvotājiem, un tad vīrieši nolēma viņu nogalināt.

Tajā laikā vecākā māsa aizskrēja uz ciematu pēc palīdzības. Kad viņas radinieki un kaimiņi aizskrēja līdz nozieguma vietai, glābt cietušo bija par vēlu: noziedznieki viņu aizdedzināja, un meitene guva nāvīgus apdegumus. Vienlaikus kļuva zināms vēl par trim izvarošanām, kuras tika veiktas tikai Utaras Pradešas štata Šamlī rajonā. Turklāt vienā no šiem gadījumiem cietusī meitene tika nogalināta.

Kudana ciematā ar pistoli bruņojies Sumits Kumars izvaroja 12. klases skolnieci. Draudot ar ieroci, viņš aizveda jaunieti uz cukurniedru audzi, kur viņu izvaroja. Patlaban Sumits Kumars ir arestēts, raksta Zee News. Biina ciemā tajā pašā Šamlī rajonā divi vīrieši nolaupīja un izvaroja sievieti. Viņus noķert pagaidām nav izdevies. Vēl vienu izvarošanu izmeklē Ahmadnagaras ciematā. Tur trešdien vienā no mājām atrada pakārtu meiteni ar seksuālas vardarbības pēdām.


Написать комментарий