Komisija uzskata, ka konkursā uz DzKSU vadītāja amatu būtu neētiski norādīt atalgojuma summu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja portālam Gorod.lv, ka darba grupa, kura izstrādāja konkursa nolikumu uz DzKSU vadītāja amatu, uzskata, ka darba sludinājumā būtu neētiski iekļaut jaunā uzņēmuma vadītāja atalgojuma summu.

Andrejs Kursītis paskaidroja, ka DzKSU vadītāja atalgojums esot noteikts un zināms. Tāpat minētās informācijas trūkumu izpilddirektors skaidro ar to, ka iepriekšējos darba sludinājumos (citos konkursos) atalgojums netika minēts.

Atgādināsim, ka konkurss uz DzKSU valdes locekļa amatu turpināsies līdz 27.septembrim. Pretendentam jābūt ar augstāko izglītību, teicami jāpārvalda latviešu valoda, jābūt iemaņām darbā ar datoru (MS Office), jāprot strādāt komandā, sadarboties, jāpārzina veicamā darba organizācija, darbības principi, metodes un lietošanas noteikumi, jāprot strādāt ar amata pienākumu pildīšanai nepieciešamo aprīkojumu.

Vēlama darba pieredze apsaimniekošanas jomā un vadības jomā.

A.Kursītis paskaidroja, ka konkurss notiks trīs kārtās: pretendentu atlase uz iesniegto dokumentu pamata, viņu kandidatūru izvērtēšana, darba intervija.

P.S. Minētajā situācijā, kad darba sludinājumā nav minēts atalgojums, prātā nāk kāda anekdote:

Vīrietis ir iekārtojies darbā par noliktavas pārzini. Viņam izrāda darba telpas:

- Šeit mums ir flīzes!
- Ļoti labi!
- Šeit mums ir tapetes!
- Lieliski!
- Bet šeit mums ir linolejs!
- Skaisti!
- Vienīgais, darba alga nav liela...
- Jūs arī darba algu maksāsiet?


Написать комментарий