Londonas debesskrāpis izkausējis Jaguar

foto: vestifinance.ru
foto: vestifinance.ru

Jaunais Londonas debesskrāpis, kas iesaukts par Walkie Talkie, tiek vainots gaismas atstarošanā, kā rezultārā izkusušas netālu novietotas automašīnas detaļas, vēsta BBC.

Martins Lindsijs savu Jaguar tur bija novietojis ceturtdienas pēcpusdienā. Kad atgriezies pēc aptuveni divām stundām, viņš konstatējis, ka dažas automašīnas detaļas, tai skaitā sānu spogulis, Jaguar nozīmīte, ir izkusušas.

Pēc Lindsija vārdiem, viņš neesot spējis noticēt tam, kas noticis. Projekta attīstītāji atvainojušies auto īpašniekam un samaksājuši par remontu.

37 stāvus augstais debesskrāpis Fenchurch ielā, kas iesauku ieguvis, pateicoties tā formai, patlaban ir būvniecības stadijā.

Lindsijs, kompānijas Moderna Contracts Ltd direktors, stāstījis: «Es gāju pa ielu un ieraudzīju fotogrāfu, kurš uzņem fotogrāfijas un jautāju - kas noticis? Fotogrāfs man atbildēja - vai jūs esat redzējis šo automašīnu? Īpašnieks nebūs laimīgs. Es teicu - es esmu īpašnieks. Tas ir šausmīgi. »

Uz priekšējā stikla īpašnieks atradis vēstījumu no būvkompānijas, kurā aicināts piezvanīt.

Kopīgā paziņojumā attīstītāji Land Securities un Canary Wharf norādījuši, ka ir informēti par atstarotās gaismas kaitējumu un šobrīd risina situāciju. Auto īpašniekam izmaksāta atlīdzība 946 Lielbritānijas sterliņu mārciņu (795 latu) apmērā.


Написать комментарий