Žurnāliste izģērbās mēra priekšā intervijas dēļ

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Kanādas žurnāliste Lorija Velburna nogura no parastām intervijām un nolēma atdzīvināt situāciju sarunas laikā ar pilsētas mēru Kelounu Valteru Greju: viņa atsedza krūtis.

Tādējādi viņa gribēja uzzināt viņa viedokli par sieviešu tiesībām staigāt bez apģērba augšdaļas.

„Man bija interesanta viņa reakcija uz to, kas notiks, ja es paiešos pa ielu bez apģērba augšdaļas. Es noģērbu kleitu pirms tam, kad viņš paspēja atbildēt uz šo jautājumu, jo es cerēju uz godīgumu un vaļsirdību”, - pastāstīja žurnāliste.

Mērs neslēpjot bija šokā. Kad viņš savaldījās un pajautāja, kādēļ Lorija izģērbās, sieviete atbildēja, ka studijā ir pārāk karsti. Tikai pēc tam Grejs izteica savu viedokli par žurnālisti interesējošo jautājumu, raksta The Daily Mail.

„Protams, jūs varat staigāt pa pilsētu bez virsdrēbēm, tomēr katrai sievietei jābūt gatavai tam, ka viņas rīcība var radīt garāmgājēju sašutumu”, - paziņoja Grejs. Pēc viņa domām daudzi gribēs vērsties policijā.

Starp citu, dažiem žurnālistiem tik tiešām patīk mulsināt savus sarunu biedrus. Tā, janvārī Serbijas premjerministrs Ivica Dačičs nonāca erotiskā skandāla centrā: viņš kļuva par Serbijas televīzijas raidījuma izjokošanas upuri. Viss sākās ar to, ka politiķis ieradās televīzijas studijā uz kārtējo interviju, nezinot, ka tā organizēta populāra televīzijas šova „Neizpildāmā misija” ietvaros, kurš tiek raidīts Serbijas televīzijas kanāla Pink ēterā. Premjeram jautājumus uzdeva pseido televīzijas raidījumu vadītāja, bijusī Playboy žurnāla fotomodele, kurai nebija apakšveļas. Turklāt viņu sarunu filmēja slēptā kamera, - vēsta newsbang.net.


Написать комментарий