Eminema koncerts pilī

foto: hollywoodreporter.com
foto: hollywoodreporter.com

Lai arī hiphops šķiet nesavienojams ar koncertu pilī, šo sestdien, 17.augustā Īrijas Sleina pilī notiks pazīstamā amerikāņu hiphopera Eminema koncerts. Mediji šo pasākumu jau pasludinājuši par fenomenālu notikumu.

Sleina pils (Slane Castle) ir viena no visvairāk pieprasītākajām koncertu vietām kopš 1980.gada, kad tajā notika pirmais festivāls, ko organizēja pils īpašnieks Henrijs Montčārlzs. Tagad pilī ik gadu norisinās grandiozi mūzikas pasākumi, ko apmeklē mūzikas fani no visas pasaules. Plānots, ka arī sestdienas Eminema koncerts būs pārpildīts. Taču jāņem vērā, ka koncertā netiks ielaisti klausītāji, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu.

Pils atrodas Mītas grāfistē, un tā pārsteidz ar ikvienu mūzikas pasākumu, kas tajā notiek. Pils atrodas ielejā, un nogāzes veido it kā dabisku amfiteātri ar brīnišķīgu atmosfēru un lielisku skaņu. Sleina pils amfiteātra izkārtojums ar milzīgo nogāzi no vienas puses un upi otrajā pusē piešķirt mūzikai dziļumu un rezonansi, ko elektroinstalācijas nevar nodrošināt.

Līdz Sleina pilij nokļūt esot vienkārši, tā vismaz uzskata īri. No Dublinas līdz Sleinai var nokļūt aptuveni pusstundas laikā. Ja esat Īrijā pirmo reizi, varat izmantot vilcienu vai arī, ja esat ieradies ar savu auto, varat pārcelties uz Sleinu ar prāmi, reizē baudot skaistos Īrijas skatus. Mītas grāfistē ir daudz mazu ciematiņu ar burvīgām apskates vietām un dabas ainavām, ko varēsiet apbrīnot nedēļas nogalē pirms un pēc Eminema koncerta.

Eminems ir viena no pasaulē pazīstamākajām hiphopa zvaigznēm, pasaulē pārdoti vairāk nekā 100 miljoni viņa albumu un viņš ir daudzu zināmu hitu autors.


Написать комментарий