Samanta Tīna ar bērniem un ģimeni nesteidzas

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Dziedātāja Samanta Tīna (attēlā kopā ar draugu), kura šī gada sākumā plašākai sabiedrībai atrādīja savu draugu Kasparu, atzīst, ka ir ļoti romantiska meitene, tomēr laulības ostā iestūrēt vēl negrasās. 

Tālākā nākotnē gan viņa sevi redz kā precētu sievieti un vēlētos arī bērnus.

"Pagaidām kāzas vēl plānojuši neesam, taču es pati par sevi varu teikt, ka kādu dienu noteikti redzu sevi baltā līgavas kleitā. Esmu romantiķe un nākotnē vēlētos sev izveidot ģimeni," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta dziedātāja.

Samanta nevēlas šādu lēmumu sasteigt - vispirms viņa grib nostabilizēties, lai varētu saviem bērniem nodrošināt vislabāko.

"Vispirms jāsakārto sava dzīve, tad var domāt par bērniem. Ja es apprecētos, vispirms izbaudītu laiku kopā ar vīru un tikai tad apsvērtu ģimenes pieaugumu. Uzskatu, ka saviem bērniem jānodrošina maksimāli viss iespējamais," pārdomās dalās Tīna.

Lai gan mūziķe šovasar nav plānojusi precēties, daudzi viņas draugi un paziņas nolēmuši iestūrēt laulības ostā. Šie pasākumi viņai likuši padomāt par to, ka arī pati kādreiz vēlētos to pieredzēt.

Samanta stāsta, ka viņa jau reiz saņēmusi nopietnu bildinājumu, taču dažādu apstākļu dēļ viss pajucis.

Sākumā gan viņa esot piekritusi. "Tas bija laika jautājums. Cilvēks nebija ar mieru gaidīt, tādēļ pieņēmu lēmumu, ka katram jāiet savs ceļš," atmiņās dalās Samanta.


Написать комментарий