„Lokomotīvei” ļoti svarīga uzvara Ravičā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Polijas 1. spīdveja līgā ļoti svarīgu panākumu izdevies izcīnīt Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejistiem, kuri viesos ar 53:37 sagrāva Ravičas klubu, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Uzvara ļāvusi pakāpties uz trešo vietu un dod cerības uz vietu nākamajā posmā. Tikai panākums Ravičā varēja garantēt „Lokomotīvei” vietas saglabāšanu Polijas 1. spīdveja līgā, pie tam tas dotu cerības arī uz vietu labāko četriniekā. Uz Raviču daugavpilieši devās ar zviedru Simonu Gustafsonu, kuram tā bija debija „Loko” rindās un Vadimu Tarasenko, kurš nebija braucis ļoti sen.

Abi nostartēja nepārāk sekmīgi, toties pārējie mūsu līderi bija uzdevumu augstumos. Jau no 1. brauciena daugavpilieši izvirzījās vadībā un to neatdeva līdz pat finišam. Pēc 10. brauciena pārsvars bija tikai četri punkti, bet turpinājumā „Lokomotīvei” trīs dubultuzvaras, ar ko izrādījās pietiekami pretinieka sagraušanai – 53:37.

Labākais mūsu komandā ar 13 punktiem bija Romāns Považnijs. Nozīmīgi palīgi bija arī Ķasts Puodžuks ar Jonasu Kilmakorpi (abiem pa 12 punktiem), kā arī Andžejs Ļebedevs ar 10 punktiem. Viens punkts Jevgēņijam Kostigovam, divi – Gustafsonam, bet trīs – Vadimam Tarasenko.

Pēc šīs uzvaras „Lokomotīve” pakāpusies uz trešo vietu, bet konkurentiem vēl vienas sacīkstes rezervē. 4. augustā būs zināms galējais vietu sadalījums pirmajā posmā. 


Написать комментарий