Šodien Rīgā sveiks Dziesmu un deju svētku brīvprātīgos no Daugavpils

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv ziņojis, ka sakarā ar to, ka no 2013.gada 30.jūnija līdz 7.jūlijam Rīgā notika XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki, valstī notika brīvprātīgo atlase darbam svētku laikā, un no Daugavpils svētkos piedalījās piecas brīvprātīgās.

XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva paziņoja portālam Gorod.lv, ka šodien, 18.jūlijā, plkst.17:00 Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā zem klājas debess sveiks 414 brīvprātīgos, kuri piedalījās brīvprātīgo misijās Dziesmu un deju svētku laikā.

Prese sekretāre paziņoja, ka brīvprātīgie piedalījās svētku lielākajos pasākumos – svētku atklāšanā, koru karos, deju un vokālos koncertos, gadatirgū, konkursos, deju lielkoncertā, bija iesaistīti informācijas stendu darbā.

Jāatzīmē, ka Dziesmu un deju svētku brīvprātīgie varēs piedalīties Rīgas kā Eiropas galvaspilsētas pasākumos – Pasaules koru olimpiādē, kas Rīgā norisināsies 2014.gadā.

Atgādināsim, ka pēc māksliniecisko kolektīvu un brīvprātīgo atgriešanās mājās Daugavpils pilsētas domē notika svinīgs pasākums, kurā laikā viņiem pasniedza Pateicības rakstus un teica sirsnīgu paldies par Daugavpils pārstāvēšanu šajos svarīgajos svētkos.


Написать комментарий