Krāšņi aizvadīti Jomas ielas svētki

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvušie Jomas ielas svētki, un trīs svinību dienu laikā visiem kūrortpilsētas apmeklētājiem tika piedāvāta daudzveidīga kultūras un izklaides programma.

Svētki tika atklāti piektdienas vakarā ar klasiskās mūzikas koncertu, bet sestdien jūrmalnieki un pilsētas viesi varēja baudīt īpaši aizraujošu programmu - dienas pirmajā pusē norisinājās Baltic Bike Days 2013 motociklu parādes brauciens, bet pēc pusdienlaika Majoru stāvlaukumā sākās koncerts ar daudzu populāru mūziķu priekšnesumiem.

Pasākuma organizatori bija padomājuši arī par mazākajiem svētku apmeklētājiem, kuriem bija iespēja darboties radošajās darbnīcās un rotaļu un spēļu programmās, kā arī baudīt teātra izrādi Uzpūtīgais kamielēns un citas izklaides.

Šogad īpašs piedzīvojums Jomas ielas svētku ietvaros bija arī modes mīļotājiem - sestdien visas dienas garumā pie viesnīcas Jūrmala Hotel SPA norisinājās kūrortu kolekciju modes skates un uzstājās dažādi mākslinieki, bet svētdien krāšņās svinības noslēdzās ar populāru dziesminieku koncertu.


Написать комментарий