Projekta We Are United by Football noslēguma konference

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6. jūnijā Paņevēžā norisinājās projekta „Cross Border Sport Exchange – We are united by football” noslēguma konference, kurā uz paveikto 18 mēnešu gaitā atskatījās projektā iesaistīto Paņevēžas un Daugavpils pušu pārstāvji, ziņo Sporta parvaldes portāls. 

Noslēguma konferencē Paņevēžas Futbola akadēmijas direktors Darjus Butkus izcēla nozīmīgākos sasniegumus, kuri tika iegūti projekta gaitā: tika nostiprinātas attiecības starp Paņevēžas un Daugavpils futbola treneriem un futbola skolām, notika veiksmīga pieredzes apmaiņa, kā arī tika iegādāts inventārs, kas noderēs darbā ar jaunajiem futbola spēlētājiem. Gan Lietuvas, gan Latvijas futbolistiem projekta gaitā tika dota iespēja iepazīties ne tikai ar darba metodēm otrā valstī un sporta bāzēm, bet arīdzan kopā pavadīt laiku dažādās ekskursijās un futbola turnīros.

Bērnu Futbola centra „Daugava” priekšsēdētājs Aleksandrs Isakovs uzsvēra, ka šis bija ļoti nozīmīgs projekts abām iesaistītajām pusēm un izteica cerību, ka gūtā pieredze tiks izmantota nākotnes darbībā. BFC „Daugava”valdes priekšsēdētājs Andrejs Sipailo izteica domu, ka abām pilsētām būtu jāturpina sadarbība arī citos projektos.

Īpašu interesi starp konferences dalībniekiem , tajā skaitā arī starp jaunajiem futbolistiem, izraisīja pasaules ultra triatlona uzvarētāja Vidmanta Urbona stāsts par savu karjeru un pievēršanos sportam. Viņaprāt, galvenais ir tiekties pēc rezultāta pakāpeniski, pārvarot bailes pēc neveiksmēm.

Konferences noslēgumā treneri, funkcionāri un arī futbolisti turpināja diskutēt jau neformālā gaisotnē.
 


Написать комментарий