Šodien tiks noskaidroti Daugavpils Universitātes Mis un Misters

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

„Mis un Misters Daugavpils universitāte” ir tradicionāls un ilgi gaidīts pasākums. Šodien, plkst.18:00, tiks noteikti skaistākie, talantīgākie, artistiskākie studenti, kuri iegūs Mis un Mistera titulu.

Daugavpils universitātes Studentu padomes priekšsēdētājs un viens no pasākuma rīkotājiem pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šogad konkurss atšķirsies no iepriekšējiem gadiem, tas būšot daudz interesantāks.

Pirmkārt, iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka daudzi studenti nezina par augstskolas aktivitātēm, tādēļ viņiem piedāvās aizpildīt nelielu testu. Otrkārt, šoreiz jaunieši mainīsies pāriem katrā konkursā, kas būs daudz interesantāk.

Treškārt, pretendenti uz šo titulu varēs parādīt sevi no vairākām pusēm, jo konkursa gaitā būs arī individuālie uzdevumi, kad jaunieši varēs izpausties.

Studentu padome nolēmusi daudz aktīvāk izmantot DU resursus – horeogrāfus, menedžerus, dizainerus. Tiks izpildīta latviešu tautas deja, lai „popularizētu latviešu tautas kultūru, nevis ārzemju hiphopu”.

Atgādināsim, ka šogad Studentu padome saņēma negaidīti daudz pieteikumu dalībai konkursā – 26, bet šodien Daugavpils universitātes aktu zālē (Vienības ielās 13) konkursā piedalīsies 12 jaunieši.

Jāatzīmē, ka parasti konkurss „Mis un Misters Daugavpils universitāte” tika rīkots 14.februārī, bet sakarā ar to, ka aukstums DU telpās daudziem sagādāja neērtības, šogad konkurss tika pārcelts uz maiju.


Написать комментарий